Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


27 липня 2009

УАВПП надихнула 30 фахівців медіа ринку змінити погляд на побудову PR у видавництві

Facebook Twitter LiveJournal

УАВПП за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США провела в Україні ексклюзивний майстер-клас по сучасним PR-технологіям в видавничому бізнесі. Конкурс заявок тривав місяць і склав З особи на місце.

За результатами конкурсного відбору, 30 учасників з 16 міст України не просто отримали сучасні знання та цінну інформацію, але й побачили величезні можливості для того, щоб просувати свої видання та заробляти на PR, не одурюючи читачів.

 

В фокусі дводенного майстер-класу: «Як постійно привертати увагу читача, не докучаючи йому. Сучасні технології формування довіри. Просування видання інструментами PR», який відбувся 23-24 липня 2009 в Києві були такі тематики: видання і його цільові аудиторії: де місце для PR,  PR і просування, PR і редакційні плани, інструменти PR для видання, джерела інформації для PR видання, типові помилки PR-менеджера видання, PR послуги видання і PR служби компаній, внутрішні технології обслуговування PR замовлення, оцінка ефективності PR та інші.

 

Тренером та ведучим майстер-класу виступив Олексій Погорелов – медіа-тренер, генеральний директор УАВПП.

 

Олексій Погорелов: «Я надзвичайно хочу подякувати партнеру УАВПП у цьому проекті - Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США. Адже саме завдяки цій підтримці 30 дуже сильних фахівців з 16 міст зможуть працювати ще краще. Мені приємно казати, що цей проект проходить з дуже високими оцінками слухачів, а, отже, виконує поставлені завдання на 100%. Я впевнений, що в результаті виграють усі, а найбільше – читачі.»

 

Учасники високо оцінили ефективність викладення матеріалу, встановлення контакту з аудиторією та емоційну подачу матеріалу (9,4 балів з 10 в анкетах зворотного зв’язку учасників).

 

Особливо учасникам сподобалися структура програми, простота викладення матеріалу, нестандартні практичні вправи та рольові ігри, ораторські здібності тренера, презентації та роздатковий матеріал, підбір групи учасників та досвідченість колег.

 

Татьяна Марущак, видавець, журнал «Отельер», Київ: «Майстер-клас був надзвичайно цікавим. Особливо сподобалися гарно підібрані роздатковий та презентаційний матеріал, логіка побудови програми тренінгу. Після відвідування тренінгу я зрозуміла, що в моїй роботі була велика «дірка» - відсутність цілеспрямованої PR-роботи. Адже існує багато інструментів, які нічого не коштують, окрім нашої задумки та грамотного планування. Я вдячна за вказування мені правильного напрямку».

 

Чернова Інна, PR-менеджер, ТОВ «Редакція МВ», Мелітополь: «Майстер-клас сподобався через динамічну та дружню атмосферу, розбір цікавих кейсів в групах досвідчених колег. Везу додому купу нових ідей для розвитку видання та відповіді на питання, які не могла найти в інших місцях.» 

 

Ермоленко Людмила, керівник відділу реклами та маркетингу, Газета «Портмоне», Запоріжжя: «Позитивність, відкритість, вміння почути та надихнути аудиторію тренінгу – це все фігурувало під час майстер-класу Олексія Погорелова. Весь матеріал викладався простою та доступною мовою на чітких прикладах. Дуже порадував підбір нестандартних вправ.»

 

Маркова Ірина, копірайтер/редактор рекламної служби, керівник групи технічного редагування, Видавництво "Бурда-Україна", Київ: «Можна про багато що здогадуватися, уривками дізнаватися інформацію з вуст колег, але почути авторитетну думку, подискутувати, розвити ідеї – це стимул для того, щоб завтра же перетворити професійні мрії в реальність. Дякую!»

 

Презентації з майстер-класу можна завантажити тут - http://www.uapp.org/uk/news_uapp/7578.html

 

Фоторепортаж:

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що це другий з шести навчальних заходів, які будуть проведені протягом червня-листопада 2009 в рамках проекту  «Сучасні стратегії видавничого бізнесу для регіональних видавців», метою якого є надати якісну та професійну освіту 120 працівникам регіональних ЗМІ.

 

Наступний семінар «Оптимізація медіа-компанії. Нові стратегії для друкованих ЗМІ» відбудеться  27-28 серпня 2009 в місті Харків. Тренер: Віктор Савінов - медіа-експерт.

 

Контактна особа з питань участі:

Дарія Віннікова

Керівник проектів УАВПП

8 (044) 425-57-87

pr@uapp.org

 

Інформація: УАВПП




Коментарі

Додати коментар