Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 лютого 2009

18.02.2009 – Онлайн-конференція з Тетяною Котюжинською на сайті Redactor.uapp.org

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) спільно з проектом «Гідна Україна», який виконується компанією MSI за підтримки АМР США в рамках Порогової програми корпорації «Виклики тисячоліття» запрошують редакторів, які практикують журналістські розслідування, на шосту он-лайн конференцію з практичного менеджменту журналістських розслідувань.

Дискусія відбудеться 18 лютого 2009 року з 13:00 до 15:00 на редакторському порталі http://redactor.uapp.org/

Гість онлайн-конференції: Тетяна Котюжинська — президент Української Асоціації Медіа-Юристів, секретар Національної спілки журналістів України 

Тема онлайн-конференції: "Як не вскочити в халепу з журналістським розслідуванням. Юридичний бік питання"

Просимо надіслати нам запитання до 16 лютого, 16.00 на адресу organizator@uapp.org, а також задавати питання тут - http://redactor.uapp.org/uk/conference/9.html.

 

Інформація про гостя онлайн-конференції:

 

Тетяна Котюжинська — президент Української Асоціації Медіа-Юристів (http://www.mediapravo.org.ua/)

Закінчила юридичний факультет Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. та пройшла професійне стажування: “Свобода преси: програма для адвокатів, суддів та юристів ЗМІ” (Нью-Йорк, Вашінгтон, Варшава). З 2005 року очолює Українську Асоціацію медіа-юристів, яка об’єднує більше 50 практикуючих медіа-юристів з усіх регіонів України.

 

Постійний досвід роботи по захисту прав та свобод журналістів з 1997 року. Головний юрисконсульт та член керівних органів Національної Спілки журналістів України. Член Комісії з журналістської етики. Медіа-експерт, юрист Програми правового захисту та освіти ЗМІ IREX U-Media. За час юридичної практики надала більше 2000 консультацій журналістам та медіа, представляла інтереси медіа у багатьох судових процесах, має великий досвід тренерської діяльності, провівши більше 100 семінарів, тренінгів, конференцій для журналістів, юристів та суддів України з питань правового регулювання діяльності журналістів, міжнародних стандартів свободи слова, узагальнення української судової практики, питань застосування Європейської Конвенції при здійсненні правосуддя в Україні.

 

Розраховуємо на Вашу активну участь у дискусії!

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтесь до Наталії Волгіної.
E-mail:
organizator@uapp.org
Тел.: 8-044-425-57-87

Інформація - http://redactor.uapp.org




Коментарі

Додати коментар