Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


22 грудня 2022

Нові можливості від УАМБ: 50 редакцій зможуть розвинути власні діджитал платформи та отримають міні-гранти на реалізацію власних ідей

Facebook Twitter LiveJournal

За підтримки Європейського союзу (ЄС) Українська Асоціація Медіа Бізнесу оголошує про старт проєкту «Ефективні місцеві ЗМІ: цифровий розвиток для залучення громад».

 

Загальна мета проєкту – підвищення ефективності місцевих ЗМІ як сучасних цифрових платформ для розвитку громад та вирішення їхніх проблем. Війна не скасовує потреби у розвитку громад – скоріше навпаки, створює нові виклики, які долати легше, коли у громадах працюють ефективні платформи для комунікації між різними групами людей.

Для досягнення загальної мети, місцеві ЗМІ потребують як розбудови потенціалу, так і зміцнення взаємодії з місцевими громадами. Результати проєкту спрямовані на те, щоб медіа, що працюють у місцевих громадах по всій Україні, покращили власні навички та використали досвід інших ЗМІ для підвищення ефективності та для адаптації до складних обставин у країні та вимог цифрової епохи.

В рамках проєкту УАМБ проведе конкурс проєктів серед редакцій локальних медіа. Цей конкурс має на меті підтримати ЗМІ, які працюють на локальному рівні та бажають створити/покращити власні цифрові платформи. Проєкти, що будуть подані на цей конкурс, мають сприяти збільшенню цифрової аудиторії місцевих медіа, що дозволить значно розширити донесення до громадян чесної та перевіреної інформації, допомагатиме боротися з інформаційними вкидами та спотвореними новинами, та перетворить редакції місцевих медіа на мультимедійні комунікаційні платформи.

Конкурс відбуватиметься в два етапи, під час кожного з яких буде відбрано 25 редакцій. Організації, відібрані за грантовим конкурсом, отримають наступні види підтримки:

  • Грантове фінансування на реалізацію проекту у сумі до 4500 Євро;
  • Послуги фахівців для створення або розвитку вебсайтів та/чи акаунтів в соціальних мережах;
  • Послуги фахівців з розвитку для посилення сталості організації, включно із розвитком управлінських та маркетингових рішень, продажів, цифрових продуктів, а також рекомендації щодо подальшого посилення економічної сталості, відповідні тренінги та консультації протягом 4 місяців,
  • Закупівля необхідного обладнання для редакції за погодженим з консультантами переліком;
  • Обмін досвідом і налагодження співпраці з іншими переможцями конкурсу.

Деталі конкурсу проєктів будуть повідомлені пізніше на наших ресурсах:

За додатковою інформацією звертайтеся до Ольги Костак, менеджерки проєктів УАМБ – osergienko22@gmail.com та/або assosiation.media.business@gmail.com, тел. 050 615 34 24

«Публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її зміст є виключною відповідальністю Української Асоціації Медіа Бізнесу і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу».

 

 




Коментарі

Додати коментар