Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 липня 2021

УАМБ допомагає: Банк ідей для розвитку місцевих медіа

Facebook Twitter LiveJournal

30 липня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар, присвячений темі «Банк ідей для розвитку місцевих медіа. Нові фішки, тренди, досвід сусідів та інше важливе для натхнення та розуміння. Що скопіювати, що творчо переробити, на що звернути увагу».

Вебінар проведе Олексій Погорелов, президент Української Асоціації Медіа Бізнесу, медіа менеджер з багаторічним досвідом, медіаконсультант.

Маємо хороший знак: рекламні агенції прогнозують збільшення обсягів реклами в місцевих медіа вже цієї осени. Але як ці гроші «узяти»? Що запропонувати читачу, щоб привабити ширшу аудиторію і збільшити охоплення? І що запропонувати рекламодавцям та партнерам, щоб це їх зацікавило і переконало в ефективності співпраці із вами?

Здається, дуже багато ідей використано, і придумати щось нове непросто. Тим більше – у традиційному (друкованому) місцевому медіа. А пасивність мешканців – така перешкода, яку взагалі не здолати, бо ж довіри у людей немає не тільки до медіа, але до усіх.

УАМБ пропонує поглянути на проблему очима колег, яким вдалося збільшити охоплення та наростити продажі. Як вони це зробили і що варто взяти на озброєння і вам?

На вебінарі поговоримо, зокрема, про таке:

  • Нішові аудиторії: чому вони варті уваги, і чому «нішовість» сьогодні означає не обмеження, а нові можливості
  • Сервіси – нова задача медійників, яка органічно продовжує звичайну роботу редакції і дозволяє створювати нові джерела доходів
  • Нова роль місцевого медіа – бути інтелектуальним центром у громаді. Що це означає і як це зробити?

Участь у вебінарі – за умови обов’язкової реєстрації за посиланням:  https://forms.gle/JGBTTY7CcoB97S5B8

Це буде другий з серії з 10 вебінарів, які УАМБ організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах». Відеозаписи попередніх вебінарів, проведених УАМБ, доступні на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації.

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

 


Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар