Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


9 липня 2021

10 місцевих медіа (самостійно або разом з громадами) отримають гранти від УАМБ на підвищення ефективної комунікації в громадах

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні запрошує редакції місцевих медіа всіх типів (газета, сайт, телебачення) взяти участь у конкурсі міні грантів.

 

Якщо Ваша редакція має добре продуману ідею як покращити якість комунікацій у себе в громаді – неодмінно подавайте вашу ідею на цей конкурс! Це може бути новий корисний сервіс для мешканців, нова рубрика чи дискусійний клуб, які допоможуть вирішити конкретні проблеми у громаді, або щось інше, ще більш необхідне.

ВАЖЛИВО: партнерство з місцевою громадою буде перевагою!

Для того, щоб узяти участь в конкурсі, необхідно заповнити форму за посиланням та прикріпити заповнені файли:

(1) Бланк конкурсної заявки;

(2) Бюджет вашого проекту.

Ми маємо на меті посилити спроможність місцевих медіа та розвинути навички менеджерів (редакторів) місцевих видань у ефективному управлінні місцевим медіа бізнесом, надавши пряму фінансову підтримку та менторинг під час реалізації проєктів.

Цей конкурс є постійно діючим до моменту відбору 10-ти найкращих  проєктів. Заявки, не укомплектовані повністю заповненими двома формами, розглядатися не будуть! (Для перевірки: кожен аплікант повинен подати заповнену (1) форму, (2) заявку та (3) бюджет).

До кінця 2021 буде обрано 10 переможців. Максимальна сума фінансування одного проєкту -  50 тис.грн.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко:

050-415-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com


Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах»», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар