Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


19 січня 2021

УАМБ допомагає: Залучення аудиторії до співпраці з місцевим медіа. Досвід Попаснянського вісника

Facebook Twitter LiveJournal

29 січня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар, присвячений темі «Залучення аудиторії до співпраці з місцевим медіа. Досвід Попаснянського вісника»

 

Під час вебінару головний редактор видання «Попаснянський вісник» - Ярослав Нестеренко розкаже:

- про досвід проведення онлайн дискусій: що саме найбільше цікавить аудиторію, коли люди найбільш активно включаються в обговорення?
- про клуб друзів Попасна.Сіті: що саме мотивує людей підтримати місцеве медіа фінансово?

- про інші можливості залучення аудиторії та заробітку для редакції: співпраця з громадою, з бізнесом, з донорами. Що працює, а що - не дуже? І чому так

 

Зареєструйтесь на вебінар за посиланням: https://forms.gle/rDncBfhkg84RAXCo8

 

 

Цей вебінар буде дванадцятим, які УАМБ організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах. Відеозаписи попередніх вебінарів доступні на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації.

Починаючи з 2015 року до сьогоднішнього дня УАМБ провела більше ніж 65 заходів для місцевих ЗМІ, участь в яких прийняли більшу ніж 2000 учасників.

 

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання. Звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com


Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар