Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


1 жовтня 2020

УАМБ оголошує другий тур конкурсу міні-грантів

Facebook Twitter LiveJournal

УАМБ оголошує другий тур прийому заявок від місцевих медіа всіх типів (газети, сайти, телебачення). Чекаємо на ваші заявки до 16 жовтня. Буде обрано 5 переможців. Аби ваші заявки були більш успішними ми розробили рекомендації (див. нижче).

 

Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні запрошує редакції місцевих медіа взяти участь у конкурсі міні-грантів.

Буде обрано 5 переможців. Максимальна сума фінансування  становить 50 тис.грн. Термін реалізації грантів до 4-х місяців.

Якщо ваша редакція має ідею про корисний сервіс для громади, нову рубрику, дискусійний клуб, або щось інше, ще більш необхідне – неодмінно подавайте вашу ідею на цей конкурс! Єдина умова - ваша заявка має допомагати громаді та бути дуже конкретною. А саме:

1. Проект має бути корисним для громади. Напишіть чітко: яку саме проблему громади проект вирішує, або що покращує. Чому ця проблема для громади актуальна? Чому саме ваше медіа може ефективно вирішити цю проблему?

2. Результат. Який саме результат для громади принесе виконання вашого проекту? Кількісно та якісно.

3. Перспективи продовження проекту. Як ви плануєте продовжувати цю діяльність після закінчення дії гранту?

4. Якщо ви плануєте проводити обговорення, дискусії - вкажіть теми цих дискусій, експертів, яких плануєте запрошувати та аргументуйте, чому саме ці теми важливі?

5. Проекти, які передбачають спочатку вивчення зацікавленості аудиторії в тих чи інших темах, а вже потім розробку проектної діяльності, розглядатися не будуть.

Для участі в конкурсі Ви маєте надіслати три заповнені форми:

(1) Бланк конкурсної заявки.

(2) Кошторис проекту.

(3) Інформацію про заявника.

Ми маємо на меті посилити спроможність місцевих медіа та розвинути навички менеджерів (редакторів) місцевих видань у ефективному управлінні місцевим медіа бізнесом через надання прямої фінансової підтримки та менторингу під час реалізації проектів.

Кінцевий термін прийому заявок – 16 жовтня 2020 року, 18:00. Пропозиції мають бути надіслані на електронну пошту: osergienko22@gmail.com.

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або: osergienko22@gmail.com

Конкурс відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар