Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 серпня 2020

Конкурс проєктів від УАМБ продовжено до 31 серпня

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні запрошує редакції місцевих медіа взяти участь у конкурсі міні грантів.

Якщо Ваші редакція має ідею – як зробити корисний сервіс для громади, відкрити нову рубрику, створити дискусійний клуб, або щось інше, ще більш необхідне – неодмінно подавайте вашу ідею на цей конкурс! У трьох додаткових файлах ви знайдете:

(1) Бланк конкурсної заявки;

(2) Опис критеріїв обрання переможців;

(3) форму для складання попереднього бюджету вашого проекту.

Ми маємо на меті посилити спроможність місцевих медіа та розвинути навички менеджерів (редакторів) місцевих видань у ефективному управлінні місцевим медіа бізнесом, надавши пряму фінансову підтримку та менторинг під час реалізації проєктів.

Кінцевий термін прийому заявок - 31 серпня 2020 року, 18:00. Пропозиції мають бути надіслані на електронну пошту osergienko22@gmail.com. Заявки, де не будуть повністю заповнені дві форми (Бланк заявки та Бюджет), не будуть допущені до конкурсу.

У вересні 2020 року буде обрано 10 переможців. Максимальна сума фінансування -  50 тис.грн.

Також, не забувайте реєструватись на наші вебінари:

  1. 20 серпня 2020 року УАМБ проведе онлайн вебінар з  Зоряною Якимчук, – керівницею рекламної агенції "Медіа Регіон", бізнес-тренеркою, медіа-консультанткою, тренер-консультант медіабізнесу міжнародного рівня. Пані Зоряна має понад 25 років стажу в рекламному бізнесі, (раніше - директорка рекламного відділу газет "Теленеделя", "Комсомольська правда» (Львів). З 2003 р. Тепер - Генеральний директор/партнер рекламного агентства "Медіа Регіон" (реклама в пресі, інтернеті) (м.Київ).. Темою розмови стане "Реклама після короновірусу. Що має знати і робити місцева газета, щоб залучити рекламодавця?". Зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/vnXK42LLnXStxzxQ8
  2.  26 серпня 2020 року. Тема – «Бюджет грантового проєкту. Як його скласти правильно та не помилитися в розрахунках» Своїм досвідом буде ділитися Ольга Костак, – менеджеркою проєктів УАМБ. Ольга понад 5 років працює в Українській Асоціації Медіа Бузнесу, безпосередньо займається написанням грантових заявок, бюджетуванням та реалізацією проєктів.. Зареєструватись на вебінар можна за посиланням: https://forms.gle/hWTrgfkVmVn1yU8y7

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com

 

Діяльність відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах»», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.




Коментарі

Додати коментар