Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


9 червня 2020

Нові можливості від УАМБ: 10 актуальних вебінарів та міні-гранти для локальних медіа

Facebook Twitter LiveJournal

За підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні Українська Асоціація Медіа Бізнесу оголошує про старт проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах».

 

В рамках проєкту УАМБ проведе 10 вебінарів, на яких експерти з успішних медіа компаній будуть ділитися досвідом роботи, зокрема, в часи пандемії. Також буде проведений конкурс міні-грантів з фокусом на проєкти місцевих медіа.

Тематика вебінарів – як вигравати гранти та тендери, як заробляти в діджитал та розвивати цифрові проекти, при цьому не зменшуючи увагу аудиторії до друкованого видання, як отримувати нові джерела доходів, запроваджуючи нові сервіси, як вплинути на Укрпошту та убезпечитися від несвоєчасної доставки, як використовувати матеріали з інтернет так, щоб не порушувати авторське право та мінімізувати ризики, та інші. Ми будемо анонсувати теми та спікерів по черзі – слідкуйте за анонсами.

Перший вебінар відбудеться 23 червня 2020 року. Тема – «Досвід успішних грантових заявок. Або Як виграти грант?» Своїм досвідом буде ділитися пані Марина Слєсарєва, яка представляє обласну газету Харківщини "Слобідський край" (заступниця директора ТОВ "Слобідський край") та Голова Правління ГО "СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ". Авторка та співавторка десятків заявок, 10 проєктів отримали значну грантову підтримку (від 50 тис. грн. до 25 тис. доларів США.

Вебінар охопить такі напрямки:

- Як правильно оформлювати заявку - на що звертати головну увагу

- Як складати бюджет

- Які грантодавці більш (та менш) охоче співпрацюють із місцевими газетами

- Що найбільше цікавить грантодавців

- Чого донори найбільше не люблять чи остерігаються

- Відповіді на Ваші запитання, які Ви поставите під час реєстрації на вебінар

 

Зареєструватись на вебінар можна за посиланням: https://forms.gle/g8XZcNqXXKRHsZ5e8

До кінця тижня буде оголошено конкурс проєктів та деталі участі в ньому, тож слідкуйте за нашими новинами.

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com

 

Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах»», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар