Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


30 червня 2017

Круглий стіл в Миколаєві: «Формування ринку землі в Україні. Як земельна реформа позначиться на розвитку сільських територій?»

Facebook Twitter LiveJournal

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України спільно з Українською Асоціацією Медіа Бізнесу запрошують журналістів, редакторів та блогерів взяти участь у обговоренні за круглим столом: «Формування ринку землі в Україні. Як земельна реформа позначиться на розвитку сільських територій?».

Дата проведення: 06 липня 2017 року

Реєстрація з 30 червня

Початок  о 11.00

Місце проведення: готель «Олександровський», вул. Нікольська, 25, м. Миколаїв

 

Обмежувати чи повертати власникам паїв їх право вільно розпоряджатися землею? Продадуть українці свою землю за безцінь чи вільний ринок дасть поштовх розвитку фермерства та українських сіл? Збільшаться доходи 7 млн громадян – власників паїв чи економіка втратить від погіршення умов ведення бізнесу великими агрохолдингами? Якими є економічні моделі розвитку ситуації після скасування мораторію на продаж землі?

Усі ці питання будуть обговорювати експерти у відкритому режимі, і журналісти зможуть взяти активну участь в обговоренні.

 

Учасники дискусії:

-          Масін Віктор Миколайович, експерт з питань аграрної та земельної реформи, кандидат юридичних наук, доцент

-          Рябець Олександр Михайлович, голова спілки юристів;

-          Коцюба Сергій Миколайович, перший заступник начальника головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області;

-          Піскун Олена Віталіївна - директор департаменту агропромислового розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації

 

Запрошуємо вас долучитися до обговорення! Для того, щоб у дискусії могли взяти участь якомога більше журналістів з місцевих ЗМІ (районних та міжрайонних газет) – організатори забезпечать харчування та компенсацію вартості проїзду до місця проведення заходу та у зворотному напрямку економічним класом.

 

Запрошуємо усіх зацікавлених журналістів та редакторів ЗМІ – жодних обмежень! Якщо ви бажаєте взяти участь - просимо поквапитися із поданням заявки на реєстрацію. Просимо зареєструватися тут: https://goo.gl/forms/PmpnmPTvuHBjIkkg1. Організатори підтвердять участь у круглому столі кожному учаснику особисто.

 

В разі виникнення запитань просимо Вас звертатись до

Ольги Сергієнко, менеджера із сервісу УАМБ:

050 415 34 24; 067 326 96 30;

osergienko22@gmail.com

 

 

Про НАСДСУ

Метою діяльності Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України є сприяння покращенню добробуту сільського населення та розвитку сільської місцевості через підвищення рівня знань і вдосконалення практичних навичок сільського населення та сільськогосподарських товаровиробників, задоволення та захист соціальних, економічних, фахових та інших спільних інтересів членів Асоціації. Додаткову інформацію про роботу Асоціації можна отримати за адресою:

http://www.dorada.org.ua

Телефон: +38 044 223-02-70

e-mail: doradaukraine@gmail.com

 

Про Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) є добровільною, недержавною неприбутковою організацією – асоціацією видавців, які об’єднали зусилля для того, щоб сприяти розвитку ринку друкованих ЗМІ, та докладати зусиль до збільшення його рекламної ємності, спрощення правил та регулювань, покращення умов для ведення бізнесу, підвищення його інвестиційної привабливості. З моменту створення УАМБ послідовно докладає зусиль як до покращення законодавства та норм, які регламентують ведення бізнесу, так і передає видавцям знання та технології, необхідні для розвитку видавничих компаній. Додаткову інформацію про роботу Асоціації можна отримати за адресою:

http://www.uapp.org

Телефон: +380673269630
E-mail: organizator@uapp.org




Коментарі

Додати коментар