Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


10 листопада 2016

Конференція «Трансформація медіа в епоху змін. Нові тренди та нові можливості у видавничому бізнесі»

Facebook Twitter LiveJournal

Шановні колеги,

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (стара назва – УАВПП), із приємністю запрошує Вас взяти участь у Конференції «Трансформація медіа в епоху змін. Нові тренди та нові можливості у видавничому бізнесі».

Сьогодні, в епоху стрімкої зміни споживання медіа контенту, у тому числі, через розвиток цифрових платформ та технічних можливостей доступу до контенту, відбуваються кардинальні зміни у споживанні медіа. Аудиторії стають все більш сегментованими, а комунікаційні рішення – все більш комплексними. Не менш драматичні зміни відбуваються на ринку реклами, а моніторинг та дослідження вже не дають такої повної інформації, яку давали раніше. Тому Українська Асоціація Медіа Бізнесу проводить цю конференцію, щоб ви могли не тільки дізнатися про нові тенденції, але й обговорити ці та інші актуальні питання у колі експертів.

Конференція відбудеться 01 грудня 2016 року, з 10:00 до 15:00 у готелі Fairmont Grand Hotel.

Участь – безкоштовно для членів УАМБ та запрошених учасників (за запрошеннями). Для для професіоналів медіа ринку – 400 грн.

У програмі – аналіз макроекономічних та макрофінансових трендів від професора з фінансів пана Михайла Колісника (Київська Школа Економіки), свіжий прогноз розвитку рекламно-комунікаційного ринку від Максима Лазебніка (Всеукраїнська Рекламна Коаліція), вивчення практично цінних прикладів успішних компаний від KWENDI та багато іншого.

Програму можна переглянути за посиланням

Просимо вас зарезервувати цю дату у своєму календарі!

З нетерпінням чекаємо вас на Конференції «Трансформація медіа в епоху змін. Нові тренди та нові можливості у видавничому бізнесі» 01 грудня 2016 року у готелі Fairmont Grand Hotel.

 

© УАМБ




Коментарі

Додати коментар