Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


15 вересня 2016

Гранти для медіа: можливості та ключові умови отримання

Facebook Twitter LiveJournal

Редактори 5 ЗМІ, які виходять та ведуть мовлення у Харкові та області, а також 4 районок, які делегували свою участь редакторці обласного видання «Слобідський край», у неформальній обстановці – тобто за дружнім обідом – обговорили нюанси та перспективи виконання проектів з використанням грантової допомоги. Темою зустрічі було «Гранти для медіа: можливості та ключові умови отримання. Перспективні можливості 2017».

Українська Асоціація Медіа Бизнесу (стара назва - УАВПП) в особі Олексія Погорелова, та Центр громадянської освіти в особі Дмитра Хопти поділилися з керівниками ЗМІ Харківщини своїми знаннями та привернули увагу до наступних важливих моментів співпраці з донорами та грантодавцями.

-         Критично важливим є вплив проекту – тобто те, які саме зміни забезпечить виконання проекту, та не лише масштаб тих змін, але й якість, зміни у житті суспільства. Отже, редакції мають шукати такі ідеї, які будуть дуже потрібні їх громадам.

-         Не менш важливим є репутація та грантова історія того, хто подається на грант. Також заохочуються спільні проекти, які поєднують декілька територій та, відповідно, забезпечують більший вплав та потужніші результати.

-         Наступне – активність, якої дуже бракує багатьом в Україні в цілому і в медіа зоокрема.

 

Пан Погорелов та пан Хопта запропонували керівникам медіа активізувати свою роботу в цьому напрямку та частіше шукати партнерства як один з одним, так і з УАМП та Центром громадянської освіти.

Для допомоги у роботі Олексій Погорелов поділився з учасниками дискусії зведеною інформацію щодо грантодавців – з адресами їх вебсайтів та пріоритетами.

 

Якщо вас теж цікавить ця тематика – звертайтеся до нас:

Ольга Сергієнко, Українська Асоціація Медіа Бизнесу

+38044-425-58-21

+38050-415-34-24

organizator@uapp.org




Коментарі

Додати коментар