Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 серпня 2012

Коаліція НГО за участю УАВПП підготувала перший звіт про стан виконання Земельної реформи в Україні

Facebook Twitter LiveJournal

В рамках проекту «Барометр земельної реформи: інформаційна та адвокасі кампанія» було проведене перше опитування землевласників та землекористувачів з метою виявлення стану впровадження різних аспектів земельної реформи. Результати опитування  стануть у нагоді спеціалізованим виданням та журналістам, що висвітлюють тематику земельної реформи в Україні. Дослідження розкриває ступінь обізнаності учасників ринку сільськогосподарської землі про їхні права та обов’язки, про особливості земельних відносин, а також інші аспекти земельної реформи та земельних правовідносин в Україні.

Надалі планується проведення ще 3-х хвиль опитування, та ряд заходів із висвітлення стану земельної реформи:

  • публікацій в місцевих ЗМІ із юридичними та економічними коментарями щодо актуальних тем;
  • публікація аналітичних довідок учасників проекту для експертного середовища, журналістів, політиків, держ. службовців, учасників ринку;
  • серія публічних дебатів на земельну тематику, перші з яких відбудуться в м. Хмельницький у вересні 2012 року. Протягом цього місяця ми проінформуємо про дату та час проведення дебатів.

Результати дослідження та іншу інформацію можна отримати безкоштовно у офісі Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД).

Контакти: http://www.ier.com.ua/ua/land_reform_barometer/ або до Ірини Федець, тел. + 38 044 235-75-02,  fedets@ier.kiev.ua.

Проект «Барометр земельної реформи: інформаційна та адвокасі кампанія» виконується коаліцією громадських організацій, до якої увійшли Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД), Центр політико-правових реформ (ЦППР) та Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП). Цей проект виконується в рамках проекту «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

УАВПП




Коментарі

Додати коментар