Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 липня 2012

Маріо Гарсіа на 19-му Всесвітньому Форумі Редакторів та 64-му Всесвітньому Газетному Конгресі

Facebook Twitter LiveJournal

Легендарній дизайнер газет Маріо Гарсіа, який запроваджує свою першу планшетну книгу «Розповіді в Епоху Планшетів»  цього літа, та київські відвідувачі конгресу відвідають цей контент в момент, коли він відкриє сесію розповідей видавців у вівторок, 4-го вересня.

Гарсіа незмінно оцінюється як спікер вищого рівня видавцями всього світу під час їх щорічних зустрічей, організованих  Всесвітнім Форумом Видавців та Світовою Організацією видавців Газет і Новин.

Цього року, 19-й Форум Редакторів та Всесвітній Газетний Конгрес відбудуться у Києві, Україна.

Маріо приєднається до таких топових спікерів як: Джефрі Джеттельмен, лауреат Пулітцерівської премії та журналіст New York Times,  польський дизайнер та зіркаTED Яцек Утко, в ході блискучої дискусії щодо того, як висловлюватися з допомогою будь-якої платформи.

Гарсіа каже: «Це найкращий час для того, щоб бути доповідачам, так як ми маємо можливість користуватися різними платформами, підкреслюючи унікальність кожної».

Його робота і навчання базується на особистій філософії, яку він називає WED – поєднання написання, редагування та дизайну як основних принципів ефективної комунікації ідей. Редактори, що братимуть участь у форумі, також матимуть вільний  доступ до майстер-класу з цифрових навиків Редакції.

Нагадуємо, що для членів УАВПП дійсна спеціальна ціна на участь в 64-му Всесвітньому Газетному Конгресі та 19-му Всесвітньому Форумі Редакторів - 590 евро.

Промо-код ви можете дізнатися у Богдани Собко, менеджеру з сервісу клієнтів УАВПП за телефоном в Києві 044-425-57-87

Реєстрація учасників здійснюється через офіційний сайт Конгресу - тут




Коментарі

Додати коментар