Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 вересня 2017

Навчальна програма стажування з питань інтегрування освіти в галузі прав людини до шкільної системи

Facebook Twitter LiveJournal

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів для часті у програмі стажування на тему «Інтеграція освіти в галузі прав людини до шкільної системи України».

Орієнтовна дата поїздки –  18-25 листопада 2017 р.

Термін подання документів – 5–25 вересня 2017 р.

Основна мета програми «Інтеграція освіти в галузі прав людини до шкільної системи України» полягає в ознайомленні освітян та експертів, які залучені до освітньої реформи, з міжнародним досвідом щодо існуючих моделей та підходів до інтегрування освіти в галузі прав людини до шкільної системи.  

Навчальна програма «Інтеграція освіти в галузі прав людини до шкільної системи України»  проходитиме у Франції і триватиме 7 днів.

Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування в країні навчання учасники проживатимуть у готелях з двомісним поселенням. Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, поштових тощо). Знання англійської мови не вимагається, під час програми з групою працюють перекладачі.

Учасниками цієї програми можуть бути основні зацікавлені сторони, залучені до інтегрування освіти в галузі прав людини до шкільної системи Україні, зокрема:

•           викладачі, батьки, адміністративний персонал середньої школи, які застосовують підходи з навчання правам людини у навчальному процесі

•           активісти НУО, які працюють з школами

•           активісти НУО, які здійснюють практичні кроки щодо впровадження освіти в галузі прав людини в системі освіти України, особливо на рівні шкільної світи

•           представники Міністерства освіти і науки України

•           представники Офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини

•           представники Міністерства юстиції України

•           журналіст, які висвітлює питання викладання та  дотримання прав людини в школах та освіту в галузі прав людини.

Дізнатись більше про програму та заповнити он-лайн Анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні - Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) http://ptp.ceume.org.ua/. 

 

Джерело: http://www.gurt.org.ua/news/grants/40490/




Коментарі

Додати коментар