Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


26 жовтня 2016

Відкрита реєстрація на конференцію «Сила слова. Відповідальність медіа та виклики-2017»

Facebook Twitter LiveJournal

Дозвольте запросити Вас на конференцію «Сила слова. Відповідальність медіа та виклики-2017», яка відбудеться 17 листопада в Києві та збере кращих західних та українських журналістів для обговорення питань стандартів сучасної журналістики та їх втілення в поточних українських реаліях.

Відкрита реєстрація на конференцію «Сила слова. Відповідальність медіа та виклики-2017»

Хто і як повинен формувати стандарти журналістики під час конфлікту? Чому виникає самоцензура і як протистояти цензурі з боку влади або власників ЗМІ? Як ефективно впровадити фактчек в роботу редакції і як він впливає на політику країни на прикладі Великобританії та США?

Відповіді на ці питання будуть шукати медіа-практики і теоретики із США, Великобританії, Швеції та Польщі разом з кращими журналістами і редакторами України. Організатор заходу аналітична платформа VoxUkraine за підтримки міжнародногофонду "Відродження".

Детальна програма заходу: https://goo.gl/SM0qG2

Наші партнери: Міжнародний фонд "Відродження", Детектор медіа, Донецький Інститут Інформації, Українська Асоціація Медіа Бізнесу,FactCheck.com.ua, Stopfake.

Участь в конференції безкоштовна, реєстрація відкрита до 10 листопада. У зв'язку з обмеженою кількістю місць перевага надаватиметься профільним журналістам, які нададуть посилання на свої кращі матеріали. Для регіональних журналістів проїзд та проживання оплачуються організаторами. В ході конференції передбачені кілька перерв на каву і ланч. Також передбачений переклад з англійської.

Реєструйтеся, будь ласка, за посиланням: https://goo.gl/Or3ltA

Деталі конференції можна дізнатися за номером телефону: 067 103 7 555 (Олександр) або 067 676 06 30 (Олена)

 



Коментарі

Додати коментар