Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


1 квітня 2009

Іспанська газета “20 Minutos”: Тимошенко зайняла 8-е місце в рейтингу найвродливіших жінок-політиків світу

Facebook Twitter LiveJournal

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко потрапила в Топ-54 найкрасивіших жінок-політиків в світі. Тимошенко зайняла в цьому рейтингу 8-е місце.

Про це свідчать результати Інтернет-голосування, яке провела серед своїх читачів популярна іспанська газета 20 Minutos. У голосуванні взяли участь декілька тисяч людей.

Як повідомляє видання, найкрасивішою політичною діячкою визнана 30-річна конгрес-вумен з Перу Лучіана Леон - блондинка з чарівною усмішкою.

На другому місці опинилася її землячка 47-річна Мерседес Араоз - міністр зовнішньої економіки і туризму Перу. Третє місце посіла 32-річна Сара Латіфе Руїз Чавес з Мексики.

Четвертою стала 32-річна міністр-італійка Мара Карфанья, або, як її називають, Прекрасна Мара, яка в 1997 році офіційно зайняла 6-е місце на конкурсі краси "Міс Італія".

На п'ятій позиції - 27-річна Юрі Фудзікава, відома в Японії своєї гламурністю та політичним успіхом.

Депутат Держдуми Росії і олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, якій минулого року навіть приписували роман з Володимиром Путіним, посіла 12-те місце.

Сара Пейлін, яка виступала в ролі кандидата на посаду віце-президента США в кінці 2008 року, зайняла 24-те місце.

На 34-й сходинці опинилася держсекретар США 61-річна Хіларі Клінтон. За нею слідує колишня кандидат в президенти Франції 55-річна Сеголен Руаяль (36-те місце).

У рейтинг не потрапила жодна британка. На своє виправдання британське видання The Daily Mail пояснило такий казус тим, що британські красуні-політики своєчасно не зареєструвалися на сайті видання, а читачі не просили занести їх в рейтинг.

Загалом лідерами рейтингу за числом кандидаток є США, Іспанія, Мексика і Ізраїль, які висунули в рейтинг по чотири красуні від політики.

Наймолодшим кандидатом в рейтингу стала Джулія Бонк з Німеччини. Їй всього 22 роки. Коли їй було 18, її обрали до державного парламенту Саксонії.

Останнє, 54-те місце в рейтингу іспанської газети зайняла 30-річна мешканка Афганістану Малалай Джойа. За неї проголосували понад 1000 осіб, зате описали її як "найсміливішу жінку-політика в Афганістані".

www.tsn.ua




Коментарі

Додати коментар