Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


8 червня 2010

«Український тиждень» розгортається до Інтернет-порталу

Facebook Twitter LiveJournal

З 7 червня сайт «Український тиждень» (www.ut.net.ua) працюватиме в оновленій версії. Зміни спрямовані на урізноманітнення тематичного наповнення порталу та суттєве збільшення кількості матеріалів та функціональності Інтернет-ресурсу.

Відтепер, окрім Інтернет-версії журналу, на сайті публікуватимуться on-line матеріали у 12 рубриках: «Політика» «Економіка», «Світ», «Соціум», «Спадок», «Культура», «Країни та люди», «Наука та світ», «Персона», «Спорт», «Подорожі», «Споживач». Окрім оперативних новин, що оновлюватимуться протягом дня, виділено також розділ «Прес-релізи» для компаній та агенцій.

 

Крім того, працює англомовна версія сайту, яка розрахована на англомовного читача як в межах України, так і поза її кордонами.

Ще одним принциповим напрямком модернізації стало підвищення функціональних можливостей сайту. Зокрема, передбачається проведення on-line конференцій, розміщення відео- та аудіо записів громадських та культурних заходів, у яких організатором і активним учасником виступає журнал «Український тиждень».

 

Рубрика «Народна трибуна» надасть слово читачам, що хочуть висловитись у власних статтях. У розділі «Бібліотека» користувачі можуть завантажувати тексти творів українських класиків та сучасних авторів, історичні, філософські та публіцистичні твори про Україну.

Власні блоги на сайті вестимуть провідні громадські діячі, відомі журналісти, представники інтелектуальної еліти.

 

Читацькі коментарі та побажання  надходитимуть до редакції через функцію «Запропонувати тему». Читачі також зможуть голосувати за статті й бачити актуальність статті за кількістю переглядів.

 

Довідка: Проекти компанії ECEM Media GmbH в Україні:

 

 «Український ТИЖДЕНЬ» - щотижневий ілюстрований суспільно-політичний журнал, що висвітлює ключові події та проблеми країни й розрахований на освіченого, соціально активного читача. Поміж акцентів видання – компетентність, ексклюзивність, якість текстів, а також активне використання жанрів і тем, які не є дуже популярними в українських медіа, зокрема карикатури (в тому числі, політичної), комікс, тощо. Виходить українською мовою, від 02.11.2007 року. Формат: обсяг 68 стор. А4 (205х270 мм). Наклад: 31 100 прим.

 

Мережа Книгарень «Є» – це унікальний проект,  перша мережа книгарень європейського рівня, в якій українська книжка посідає пріоритетне місце. Книгарня «Є» водночас є культурним центром, у якому відбуваються   презентації книжок, круглі столи, зустрічі з письменниками, літературні читання, читання казок для дітей та інші заходи, що викликають неабиякий інтерес. Проект розпочав свою роботу з вересня 2007 року. Восени 2008-го  на Львівському форумі видавців-2008 Книгарню «Є»  було визнано найкращою серед книгарень України.

Прес-служба журналу «Український ТИЖДЕНЬ»




Коментарі

Додати коментар