Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 червня 2010

Гендиректором «Известий в Украине» став Олег Боярчук

Facebook Twitter LiveJournal

Новим генеральним директором газети «Известия в Украине» призначено Олега Боярчука. Про це ТК повідомили у виданні.  Таке рішення було прийняте 1 червня Радою акціонерів холдингу «Главред-Медіа». Олег Боярчук раніше працював керівником відділу збуту друкованих ЗМІ холдингу «Главред-Медіа».
 

Пан Боярчук прийняв пропозицію очолити газету, перед ним стоїть завдання налагодити присутність газети не лише у Києві, а й в регіонах.

За словами Олега Боярчука, поки що суттєвих змін у форматі видання не планується: «Наш формат прив'язаний до формату російського видання. Єдино, що запуск 16 шпальт ми можемо перенести на день раніше. Після затвердження бюджету в у межах холдингу ми будемо проводити рекламну кампанію, яка працюватиме на збільшення популярності й накладу газети».

До сьогодні посаду гендиректора видання обіймав  Юрій Чигирин. У коментарях ТК він наголосив, що вирішив залишити газету через те, що мав «відмінні погляди на розвиток і шляхи розвитку видання» ніж у головного редактора Яніни Соколовської.

Телекритика




Коментарі

2010-06-15 18:26 dj
Ось це так новина - новина, яку чекали напевно останні півроки. Мої привітання журналістам і редакторам. Мені здається зараз у медійному світі вже немає людини, яка б знала про цей дивовижний випадок під назвою Юрій Чигирин. Жах на вулиці Вязів, Іуда нашіх днів, ідіот або людина без мозоку - це все про Чигирина. Ще раз вітаю з перемогою добру над злом, колеги!

Додати коментар