Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


15 грудня 2009

Президент нагородив регіональних журналістів

Facebook Twitter LiveJournal

1 грудня з нагоди 70-ї річниці утворення Волинської та Рівненської областей Президент нагородив журналістів регіональних ЗМІ. Про це йдеться в указах глави держави, оприлюднених 14 грудня.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток області, досягнуті успіхи у праці, професіоналізм та з нагоди 70-ї річниці утворення Волинської області президент нагородив орденом «За заслуги» III ступеня:

Вельму Миколу - редактора газети «Вісті Ковельщини»;

Хотимчука Євгена - головного редактора українського тижневика «Вісник і К°». 

А також присвоїв почесне звання «Заслужений журналіст України»:

Андрушко Марії - заступникові генерального директора з питань телебачення і радіомовлення Волинської обласної державної телерадіокомпанії;

Нагорному Олександру - редакторові відділу права і правоохоронним органів редакції газети «Волинь-нова». 

За значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Рівненщини, вагомі трудові здобутки, активну життєву позицію та з нагоди 70-річчя утворення Рівненської області Віктор Ющенко присвоїв почесне звання «Заслужений журналіст України» Алексіюк Тамарі - головному редакторові Зарічненської районної газети «Полісся». 

9 грудня з нагоди Дня благодійництва постановляю президент присвоїв звання «Заслужений журналіст України» Віткову Олександру - директорові Донецького обласного благодійного фонду імені Бориса Віткова «Наслєдіє».

http://telekritika.ua




Коментарі

Додати коментар