Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 жовтня 2009

У Києві з'явилася ще одна безкоштовна газета - «Киевляне»

Facebook Twitter LiveJournal

ТОВ «Прайм Адвертайзинг» запустило безкоштовне видання «Киевляне». Газета повнокольорова, має 8 сторінок, виходить щовівторка. Заявлений наклад - 500 тис. примірників. Розповсюджується у метро, на перехрестях, в офісах, через поштові скриньки. Головний редактор - Лариса Семака.

Як повідомила директор проекту Людмила Онопрієнко, газета позиціонується як рекламно-інформаційна. Тобто вона має блок інформації з чотирьох тематичних напрямків та блок реклами.

Нагадаємо, протягом останнього року закрилося кілька безкоштовних газет, зокрема «15 хвилин», «Вечерком», «Обзор», а «Пульс Києва» перейшов зі щоденного на тижневий режим виходу. Улітку на ринок вийшла газета «Точка».

«Саме тому, що ніша майже звільнилася, ми й вирішили її зайняти. Я маю досвід роботи у подібних виданнях - у 1998 році брала участь у створенні газети "Місто", а до останнього часу працювала в "Метро" («Метро - Українська столиця», газета, що її рік тому викупив Київський медіахолдинг, - ТК), і всі вони успішно виходять. Я вірю в перспективність нашого проекту», - пояснила пані Онопрієнко.

За її словами, вихід на самоокупність заплановано через рік.

У перспективі, після 2010 року, зона розповсюдження «Киевлян» пошириться на Київську область. Також можливе збільшення обсягу. Переходити на щоденний режим видання поки не планує.

http://telekritika.ua




Коментарі

Додати коментар