Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 травня 2009

Рекламні доходи в регіональних ЗМІ у першому кварталі 2009р. знизилися в середньому на 26%

Facebook Twitter LiveJournal

35 спеціалістів з 19 міст України, які прийняли участь в конференції з обміну досвідом між спеціалістами з продажу реклами регіональних видавництв (члени АНРВУ), дійшли висновку, що, виходячи з ситуації в більшості регіональних видавництвах, рекламні доходи в регіональних ЗМІ у першому кварталі 2009р. знизилися в середньому на 26% у порівнянні з аналогічним періодом 2008року. В цілому у 2009 році планується 20-тивідсоткове зниження доходів від реклами по відношенню до минулого року.

Протягом двох днів учасники жваво подискутували над темами, змодерованими як самими учасниками, так і медіа експертами Сергієм Чернявським та Борисом Родієвським.

Євген Чорновол, комерційний директор, м.Стаханів: «В цілому - необхідна конференція з обміну досвідом. З цікавістю ознайомився з досвідом колег в таких напрямках, як продажі по телефону, психологічні аспекти, планування надходжень. Тішить той факт, що окремі теми були актуальні та своєчасні. Сподіваюся, що на майбутнє такі конференції стануть традицією».

Оксана Бровко, виконавчий директор АНРВУ: «Завдяки інтерактивним спілкуванням з колегами з інших регіонів, нам вдалося не лише розширити досвід учасників, але й у вільній, неформальній формі обговорити проблеми, що стоять перед рекламними менеджерами регіональних видавництв. Це дало нам змогу виявити більш конкретні актуальні питання, для обговорення яких ми будемо організовувати наші наступні заходи».

Презентації та матеріали конференції можна завантажити із сайту АНРВУ http://airpu.org
Конференція відбулась 15 та 16 травня. Захід проведено за підтримки Інтерньюз-Україна.

Прес-служба АНРВУ

 




Коментарі

Додати коментар