Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


15 грудня 2008

«Газета 24» скорочує половину штату та переходить на повно кольоровий друк

Facebook Twitter LiveJournal

З 15 грудня 2008 щоденна «Газета 24» буде виходити тричі на тиждень. По понеділках, середах і п'ятницях, як і дотепер – в об’ємі 16 шпальт. Інформацію про це на сайті видання озвучив Віктор Тимченко – в.о. генерального директора холдингу «Медіа Дім», до якого належить видання. 

«Складна ситуація, в якій опинилася українська економіка в цілому  і ЗМІ, зокрема, змушує нас суттєво скоротити витрати, – йдеться у заяві Тимченка. (…) на жаль, нас покидає більше половини співробітників. Нам дуже шкода їх втрачати, але ми впевнені, що ці фахівці високої кваліфікації знайдуть собі місце на недійному ринку».

За інформацією «МедіаБізенсу», напередодні з колективом видання було проведено нараду, на якій людям оголосили про скорочення штату та заморожування зарплатні. Також журналістів повідомили про наміри перевести шпальти, які випускалися додатком («афіша», «фінанси», «сім’я і здоров’я», «авто», «вихідний») у основний випуск.   

 

Водночас керівництво холдингу заявляє про позитивні зміни у газеті – перехід на повно кольоровий друк. Раніше частина «Газеты 24» виходила у чорно-білому форматі.

 

Довідка:

«Газета 24» – щоденне видання, яке входить до холдингу «Медіа Дім». На ринку з 2007 року. «Медіа Дом» заснований у 2002 р. екс-президентом НТКУ, а нині гендиректором телеканалу TBi Миколою Княжицьким. У склад «Медіа Дому» входить телеканал «Тоніс», щоденна «Газета 24» та інтернет-портал 24.ua

МедіаБізнес

 




Коментарі

Додати коментар