Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


4 грудня 2008

Холдинг "Медіа Інвест Груп" проведе реструктуризацію

Facebook Twitter LiveJournal

Прес-служба компанії "Медіа Інвест Груп" виступила з заявою, в якій оголосила стратегічний план з реструктуризації і реорганізації всіх структур, що входять до медіа-холдингу.

Нова структура видавничого дому концентруватиметься навколо "основних" проектів – газети "Экономические известия", журналу "Эксперт Украина" та проекту "Статус". Крім того продовжиться випуск журналу LQ, "на базі якого в перспективі планується збудувати мережене видання, що розповсюджуватиметься в різних країнах Європи", ідеться в повідомленні прес-служби. 

Пріоритетом холдингу стане розвиток інтернет-напрямку, а також запуск інформаційно-аналітичного телеканалу, спрямованого на ту ж аудиторію, що й інші основні проекти холдингу. "Це дозволить говорити про перехід до мультимедійної моделі", - вважають у "Медіа Інвест Груп". 

Також повідомляється про підготовку до продажу автомобільного журналу Driver. 

Щодо передплатного агентства "Статус" у документі є уточнення – проект переводиться в "режим пасивної господарчої діяльності". При цьому всі зобов'язання ПА "Статус" буде виконувати внутрішня збутова структура холдингу.

www.telekritika.ua




Коментарі

Додати коментар