Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


10 вересня 2008

KP Media оновив дизайн та рубрикацію сайту Kyivpost.com

Facebook Twitter LiveJournal

9 вересня KP Media запустив за старою адресою www.kyivpost.com вебсайт з оновленим дизайном та видозміненою рубрикацією. Про це повідомляється на офіційному сайті медіа-холдингу.

Оновлений сайт міститиме Інтернет-версію свіжого номера газети Kyiv Post, а також безкоштовні архіви видання. Крім того, на новому сайті з’являться нові розділи: «Блоги», «Фотогалерея», досьє на українських політиків, громадських діячів, спортсменів, профілі українських компаній і банків, які будуть постійно поповнюватись та оновлюватись.

За словами головного редактора Інтернет-проектів компанії KP Media Юлії Мак-Гаффі, новий дизайн і структура сайту «приємно здивують своїм стильним виглядом, простою навігацією та швидким доступом до інформації».

У новій версії сайту kyivpost.com також планують перекладати англійською найкращі статі інших видань KP Media, на кшталт журналу «Корреспондент», який традиційно друкує рейтинги найбагатших та найвпливовіших українців. «Нам недостатньо місця у друкованій версії, щоб опублікувати ці чудові матеріали, але кіберпростір надає нам необмежені можливості», – додає головний редактор газети Kyiv Post Брайан Боннер.

«Ми робимо це для того, щоб відповідати запитам наших читачів в Україні та за кордоном, а також наших рекламодавців. Ми наполегливо працюємо над тим, щоб газета Kyiv Post та її інтернет-версія стали найбільш успішними проектами в новинному бізнесі», - заявив Джед Санден, власник компанії KP Media.

Медіа-холдинг KP Media видає англомовну газету Kyiv Post, безкоштовну щоденну газету «15 минут», тижневик «Корреспондент», сіті-гіди «Афиша», «Афиша Донецк», «Афиша Запорожье», «Афиша Харьков», «Афиша Николаев», «Афиша Винница», жіночі журнали «Вона», Pink та «Пані», довідник Kyiv Business Directory, журнали «Интерьер Магазин» та «Идеи Вашего Дома». У грудні 2006 р. видавництво зареєструвало дві нові юридичні особи – «KP телебачення» і «KP радіо». Також холдингу  належить 15 сайтів, серед них korrespondent.net, kiev.afisha.ua, ukrjob.net,  Kyiv Post і другий за відвідуваністю український портал bigmir)net.

www.mediabusiness.com.ua




Коментарі

Додати коментар