Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 березня 2008

“Вечірній Київ” отримав премію “Золоте перо” за статті, присвячені незаконним забудовам і зловживанням чиновниками владою

Facebook Twitter LiveJournal

Минулої суботи відбулася церемонія нагородження міжнародного рейтингового конкурсу "Золоте перо". Цього року вперше в історії конкурсу нагороду отримала газета "Вечірній Київ". Видання отримало визнання завдяки гучним журналістським розслідуванням у сфері незаконних забудов та зловживання чиновниками владою. За минулий тиждень це вже друге відзначення "Вечірки". Також стали відомі результати рейтингу щоденних газет Києва — за даними агентства TNS-Україна, видання посіло сьоме місце, обігнавши "Коммерсантъ", "Экономические известия", "Дело", "Блик" та інші газети столиці.

У газети “Вечірній Київ” стрімко зростає рейтинг. Видання посідає сьоме місце у рейтингу друкованих ЗМІ компанії TNS-Україна. Експерти підрахували, що за останні півроку його аудиторія поповнилася 18 тисячами киян. Тож можна сміливо констатувати, що газета повертає собі колишню популярність серед мешканців столиці. “Вечірка” випереджає навіть ділові видання: “Коммерсантъ”, “Дело” та “Экономические известия”, а також таблоїди “Блик” і “Експрес”.

Ще одна приємна новина для редакції “Вечірнього Києва” наприкінці тижня: газета здобула нагороду “Золоте перо”. Кращими визнали журналістські розслідування у сфері незаконних забудов та зловживання чиновниками владою. За восьмирічну історію існування найвищої нагороди у галузі журналістики “Вечірній Київ” отримав її вперше. Творчий колектив не збирається втрачати лідируючих позицій та продовжує працювати наповну задля подальшої успішності видання.

Яка вулиця вечірнього Києва подобається вам найбільше?

Андрій КУРКОВ, письменник:
— Мої найулюбленіші вулиці це Ярославів Вал та Володимирська, подобається й парк Шевченка. Обожнюю гуляти ними, коли сутеніє. Тоді насолоджуюся не лише навколишніми краєвидами, а й відносною тишею. Я живу в центрі столиці і часто собі дозволяю прогулятися вечірнім Києвом, коли йду з роботи або просто — до друзів. Така нагода випадає десь двічі на тиждень.

Наталія ДАНЬКО, директор столичної служби “Допомога мера — киянам”:
— У мене є дві улюблені вулиці — Хрещатик, де я працюю, та Лагерна, де моя домівка. Вони справді рідні, адже їх я бачу найчастіше. Хрещатик ввечері завжди сяє вогнями, саме цим і приваблює. Та й вулиця, на якій я мешкаю, добре освітлена. Коли я приїжджаю з відпустки, завжди радію, що живу в такій місцевості.

Влада ЛИТОВЧЕНКО, модель, директор модельного агентства “Karin”:
— Мої улюблені місця в столиці — вулиця Городецького та скверик біля театру Івана Франка. Коли в мене поганий настрій, я завжди туди йду, аби зарядитися позитивом та бадьорістю. Там прекрасна архітектура, в кожній деталі відчувається гармонійність та продуманість.

Віктор ПАВЛІК, співак:
— Подобається вечірній Хрещатик, хоча й гуляю ним напрочуд рідко. Та оскільки вулиця центральна, то й, як правило, найпопулярніша та найулюбленіша серед киян, і я не виняток.

Крістіна КЛЮШНИК, www.kreschatik.kiev.ua  




Коментарі

Додати коментар