Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 лютого 2008

Конкурс серед ЗМІ "Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу"

Facebook Twitter LiveJournal

Благодійний Фонд "Інтелектуальна перспектива" за сприяння Дитячого Фонду ЮНІСЕФ розпочинає Національного конкурсу серед ЗМІ  "Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу"

Головна мета Національного конкурсу - надати підтримку ЗМІ в кампанії "Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу" шляхом підвищення їх можливостей у висвітленні проблем дітей, надаючи певні ресурси та теми для висвітлення.

Конкурс триватиме з 1 жовтня 2007 року по травень 2008 року та покликаний виявити найкращі публікації з ²Л/СНІД тематики в Україні.

До участі у Конкурсі запрошуються журналісти та дописувачі усіх засобів масової інформації: газет, журналів, радіо, телебачення та Інтернет-ресурсів. Матеріал чи репортаж, що бере участь у Конкурсі, має бути оприлюдненим/ вийти в ефір впродовж 2007-2008 років. Детальну інформацію про умови

Конкурсу та вимоги до оформлення матеріалів Ви можете знайти на сайті 
http://pr-center.org.ua/hiv/index.php    Оформлені матеріали надсилайте за адресою: 01021, м. Київ, вул. Шовковична, 12, оф.206, з приміткою "На конкурс ЗМІ", або електронною поштою: fip@fip.org.ua  

Рішення щодо переможців ухвалюватимуть авторитетні  члени журі: Л. Подкопаєва, Посол Доброї Волі ООН із питань ²Л/СНІДу, І. Слісаренко, журналіст 5-каналу, Василь Петренко, Голова Комітету з питань протидії ²Л/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам Міністерства здоров'я України, Ольга Панфілова, представник Всеукраїнської Мережі ЛЖВС, Артур Горін, директор державної соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді Міністерства України у справах сім'ї, молоді. 

Визначення переможців Національного конкурсу серед ЗМІ  "Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу" та вручення цінних призів відбудеться у червні 2008 року на спеціальному "круглому столі", про який буде повідомлено додатково.

Publicity.kiev.ua




Коментарі

Додати коментар