Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 січня 2008

22 лютого відбудеться ІІ Всеукраїнський форум медіа-діалогу "Репутація під прицілом медіа"

Facebook Twitter LiveJournal

media-forum
22 лютого 2008 року у конференц-залі бізнес-центру "Кубік" пройде ІІ Всеукраїнський форум медіа-діалогу "Репутація під прицілом медіа".

У програмі форуму – виступи фахівців у галузях права, журналістики та PR, зокрема запрошені в якості почесних гостей:  
Василь Кисіль, Почесний президент "Юридичного прес-клубу", старший партнер ЮФ "Василь Кісіль і Партнери"; Сергій Коннов, президент ВГО "Асоціація правників України"; Сергій Лихоманенко, головний редактор журнала "Український юрист"; Андрій Ротовський, Президент ВГО Українська Ліга із зв'язків з громадськістю; Андрій Шевченко, Народний депутат України.  

Як повідомили організатори, цьогорічний форум має за мету обговорити питання негативного впливу засобів масової інформації на ділову репутацію, проблематику корпоративних медіа-баталій та правових і етичних засад у діяльності фахівців медіа-ринку, тим самим продовжуючи традицію публічного обговорення суспільно-важливих тем, що містяться на перетині трьох соціально-формуючих галузей: права, ЗМІ та зв'язків із громадськістю.

На форумі також буде презентовано концепцію нового видавничого дому, що працюватиме у PR-галузі, представлено звіт оргкомітету форуму щодо успіхів першого року діяльності, а також сформульовано та підписано відкритого листа до усіх фахівців медіа-галузі.   

Перший Форум медіа-діалогу, що відбувся у грудні минулого року, підняв питання щодо врегулювання галузевих проблем у медіа-сфері та визначення перспектив і засад подальшого співробітництва PR-спеціалістів та журналістів. 

З питань участі у роботі та партнерства ІІ Всеукраїнського Форуму  медіа-діалогу звертатись за телефоном:   (044) 234-18-54, або за адресою
pr@klmgroup.com.ua

Publicity.kiev.ua




Коментарі

Додати коментар