Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


17 грудня 2007

До уваги журналістів! Продовжує діяльність координаційний центр в рамках проекту «Журналістські антикопурційні розслідування. Закупівля лікарських засобів на кошти бюджетів»

Facebook Twitter LiveJournal

Академія Української преси в партнерстві з Відкритим Інститутом громадського здоров'я та Всеукраїнською Радою захисту прав та безпеки пацієнтів продовжує в рамках проекту «Журналістські антикопурційні розслідування. Закупівля лікарських засобів на кошти бюджетів» діяльність координаційного центру, який надаватиме послуги журналістам та неурядовим організаціям, які проводять журналістські розслідування та кампанії захисту громадських інтересів з питань фахового експертного забезпечення розслідувань з проблематики громадського здоров»я і, зокрема, порушень прав пацієнтів та здійснення закупівлі лікарських коштів за кошти бюджету.

Мета проекту - привернення уваги українського суспільства до актуальних проблем у сфері громадського здоров»я проекту, посилення ролі громадського сектору через проведення компетентних інформаційних кампаній.

До участі у програмі запрошуються журналістигромадські організації усіх видів ЗМІ з всіх регіонів України.

Окрім методологічно-консультативної допомоги, команда проекту здійснюватиме сприяння пошуку додаткових ресурсів, якщо вони будуть необхідні в рамках розслідуваннякампанії.

N

ПІБ

ПОСАДА

Тел:

Eлектронна пошта

1.

Коновалова Лариса

Програмний менеджер Відкритого Інституту громадського здоров'я, лікар, експерт з питань громадського здоров'я

80503554732

lkonovalova@gmail.com

2

Рибка Євген

Журналіст, експерт з методології проведення журналістських розслідувань

80678033936

e.ribka@rambler.ru

3

Cолоп Людмила

Керівник юридичного департаменту Всеукраїнської Ради захисту прав та безпеки пацієнтів, експерт з медичного права

80507435959

luda@medpravo.org.ua

4.

Волошенюк Оксана

Директор Академії Української преси, координатор проекту

80505599555

oksana@aup.com.ua

Проведення тренінгу стало можливе завдяки підтримці програми «Сприяння активній участі громадян в протидії корупції «Гідна Україна», який здійснює компанія Менеджмент Сістемс Інтернешнл за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Корпорації «Виклики тисячоліття(МСС).

Прес-служба АУП




Коментарі

Додати коментар