Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 липня 2007

У «Вечірнього Києва» скінчилися гроші?

Facebook Twitter LiveJournal

На рахунку газети «Вечірній Київ» немає грошей, і незабаром газета перестане виходити. Про це повідомили у своєму зверненні представники частини колективу редакції газети, яка перебуває за старою адресою і не бере участі у виданні газети.

«Після призначення Романа Костриці виконувачем обов’язків головного редактора 18 травня 2007 року «беспредел» у газеті перейшов усі можливі межі. З метою тиску на неугодних співробітників виплата зарплати постійно затримується на 7-10 днів. При цьому про причини й терміни затримок ніхто не вважає за потрібне повідомляти колективу та профспілковій організації. Ми розглядаємо це як помсту за недовіру новому в.о. головного редактора, висловлену на зборах колективу 21 травня.

На сьогодні ситуація дійшла до критичної межі. Нам стало відомо, що на рахунку газет немає взагалі ніяких грошей, і найближчим часом її випуск може припинитися. Ми впевнені, що маємо справу з планомірним знищенням найстарішого столичного часопису, принципова позиція колективу якого заважає планам хазяїв нового «столичного медіахолдингу», — йдеться в заяві за підписом членів профспілкового осередку редакції «Вечірки».

Виконувач обов’язків головного редактора «Вечірнього Києва» Роман Костриця на прохання прокоментувати цю заяву відповів, що фінансові справи підприємства не коментує. Що ж до можливого припинення виходу «Вечірки» на наступному тижні, пан Костриця зазначив: «Я думаю, что на следующей неделе газета будет выходить».

Як стало відомо, виплата зарплатні затримується не лише членам колективу «Вечірки», що перебувають за старою адресою, але й тим, що працюють над газетою в редакції «Хрещатика».

Iнформацiя www.telekritika.kiev.ua




Коментарі

Додати коментар