Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


15 червня 2007

Рудьковський підвищує тарифи на доставку преси

Facebook Twitter LiveJournal

65Міністерство транспорту і зв'язку України, очолюване Миколою Рудьковським, виносить на громадське обговорення проект наказу про встановлення тарифів на приймання і доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою.

Як повідомила прес-служба Мінтрансзв’язку в середу, проект передбачає «коректування рівня тарифів» у два етапи.

На першому етапі планується підвищення чинних тарифів на рівень інфляції, зафіксованої з моменту останнього їхнього перегляду - в 1,6 разу, передбачивши проведення за цими тарифами передплату видань з 1 січня 2008 року.

При цьому, як відзначає прес-служба міністерства, вартість передплати видань, що користуються пільгами відповідно до закону про державну підтримку засобів масової інформації та захист журналістів, не зміниться.

Передплатна вартість всіх інших видань збільшиться в середньому на 10%.

На другому етапі планується «установлення тарифів відповідно до собівартості надання цих послуг за фактичними витратами державних підприємств зв'язку», впровадивши їх у передплату видань із 1 січня 2009 року.

Зауваження та пропозиції щодо проекту наказу, Державний департамент з питань зв'язку та інформатизації Мінтрансзв’язку приймає до 4 липня поточного року, повідомляє «Интерфакс-Украина».




Коментарі

Додати коментар