Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 травня 2007

РЕЗУЛЬТАТИ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ PMI REGIONS ТА NRS REGIONS ВЖЕ НА РИНКУ

Facebook Twitter LiveJournal

Компанія TNS Ukraine поставила на ринок результати спеціалізованих проектів з вивчення аудиторії друкованих видань PMI Regions (весна 2007/1) і NRS Regions (весна 2007/1).

TNS Ukraine завжди гнучко реагує на запити і побажання споживачів у вивченні медіа ринку. Результатом консультацій і зустрічей з клієнтами в кінці минулого року з метою формування стратегії розвитку проектів на 2007 рік стало введення спеціалізованих проектів з вивчення аудиторії друкованих видань і радіостанцій. Введення додаткових досліджень дає можливість більш деталізованого вивчення кожного медіа.
Перехід на окремі проекти вивчення аудиторії друкованих видань (PMI Regions і NRS Regions) з використанням методу CATI (Computer Assisted Telephone Interview) дозволив вирішити проблему досяжності вузьких цільових груп. Наприклад, в дослідженнях PMI Regions і NRS Regions частка респондентів з високим і вище середнього рівнем доходу на особу в місяць збільшилась на 15% у порівнянні з дослідженням MMI Regions 2006, де застосовувався метод face-to-face. Аналогічний показник збільшення досяжності у групі (спів-) власників фірм, керівників та спеціалістів.

 

Опис проектів:


PMI Regions – вивчення аудиторії національних і спеціалізованих друкованих видань.
Географія: міста Київ, Львів, Одеса, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Сімферополь.
Генеральна сукупність: населення міст у цілому віком від от 12 до 65 років.
Вибірка: багатоступенева, індивідуальна, з використанням квотного методу відбору респондентів на останньому ступені. При опитуванні респондентів витримуються квоти за двома параметрам: стать і вік.
Вибіркова сукупність: 10 000 респондентів в одну хвилю (20 000 респондентів на рік).
Періодичність: 2 рази на рік.
Метод: інтерв’ю з застосуванням технології CATI.

NRS Regions – вивчення аудиторії національних і регіональних друкованих видань.
Географія: міста Київ, Львів, Одеса, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Сімферополь.
Генеральна сукупність: населення кожного міста окремо віком від 12 до 65 років.
Вибірка: багатоступенева, індивідуальна, з використанням квотного методу відбору респондентів на останньому ступені. При опитуванні респондентів витримуються квоти за двома параметрам: стать і вік.
Вибіркова сукупність:
Київ - не менше 2 700 респондентів в одну хвилю (5 400 респондентів на рік);
решта міст - не менше 1 000 респондентів в одну хвилю (2 000 респондентів на рік) по кожному місту.
Періодичність: 2 рази на рік.
Метод: інтерв’ю з застосуванням технології CATI.

Довідка про компанію TNS Ukraine
TNS Ukraine - мережева маркетингова агенція, що спеціалізується на маркетингових дослідженнях і входить до складу провідної світової групи компаній
TNS з центральним офісом у Лондоні. Україна є однією з 70 країн, де працює TNS. За розміром річного обігу TNS посідає перше місце в Європі та друге в світі серед дослідницьких компаній. Серед задач TNS Ukraine – моделювання ринку, дослідження задоволеності споживачів, тестування продукту, дослідження іміджу марок/компаній, корпоративного клімату. TNS Ukraine проводить як конкретні дослідження на замовлення клієнтів, так і низку постійних проектів: MMI Ukraine, PMI Regions, NRS Regions, Radio Dairy Kiev, Radio Dairy Regions, CATI Mobile Index, Omnibus, CATI Omnibus. Основними сферами діяльності TNS Ukraine є автомобільна промисловість, охорона здоров’я та фармакологія, інформаційні технології та комунікації, продукти харчування, промислове виробництво, роздрібна торгівля, Інтернет, ЗМІ, фінансова й банківська діяльність.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Ольга Захарченко

Менеджер зі зв’язків з громадськістю
TNS Ukraine
+38 (044) 201-10-15
+38 (044) 201-10-78
olga.zakharchenko@tns-global.com.ua




Коментарі

Додати коментар