Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


26 березня 2007

УНІАН і РІА «Новости» підписали угоду про співпрацю

Facebook Twitter LiveJournal

Інформаційне агентство УНІАН і російське інформаційне агентство новин РІА «Новости» підписали угоду про співпрацю в інформаційній сфері, повідомляє УНІАН, Україна.
Генеральний директор УНІАН Олег Наливайко під час церемонії підписання угоди зауважив, що агентство ставить перед собою мету розширити мережу своїх представництв за кордоном, аби «передплатники агентства мали більше ексклюзивної оперативної інформації».

Серед пріоритетів агентства – відкриття корпункту у Брюсселі, де вже працює
його кореспондент, а також у Москві. Інформаційні агентства України і Росії також планують проводити спільні інформаційні заходи: фотовиставки, круглі столи, прес-конференції із залученням політиків та експертів.

Коментуючи підписання угоди з УНІАН, головний редактор РІА «Новости» Світлана Миронюк зазначила, що агентство має «міцні позиції в багатьох країнах СНД і сьогодні має намір активізувати свою роботу в Україні». «Ми працюємо відкрито і маємо на меті надати нашим передплатникам більше інформації про Україну», - сказала паны Миронюк. Вона також повідомила, що РІА «Новости» готове в рамках співпраці та реалізації певних спільних проектів надати УНІАН свої ресурси за межами України.

Директор Головної дирекції країн СНД і Балтії РІА «Новости» Алан Касаєв повідомив, що «у агентства в Україні великі та цікаві плани. Ми плануємо створити інтернет-сайт представництва РІА „Новости” в Україні. Зараз починаємо активно співпрацювати в організації прес-конференцій, круглих столів, на які запрошуватимемо головних російських ньюс-мейкерів».

 

 

Источник: УНІАН




Коментарі

Додати коментар