Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 березня 2007

Видавничий дім “ОГО” розпочав роботу

Facebook Twitter LiveJournal

Лідер газетного ринку Рівненщини Видавничий дім “ОГО” спільно з телерадіокомпанією “Рівне 1” розпочали роботу над створенням мультимедійного ньюзруму — спільного інформаційного майданчику на базі об’єднаної редакції газет ВД “ОГО” та служби новин ТРК “Рівне 1”.
Передбачається, що ньюзрум матиме три складові — газетну, телевізійну та онлайн. При цьому Видавничий дім “ОГО” і телерадіокомпанія “Рівне 1” залишаться самостійними юридичними особами.

Стратегічною метою роботи ньюзруму стане якнайповніше задоволення інформаційних потреб споживачів Рівненщини шляхом створення якісного журналістського продукту на різноманітних інформаційних платформах. Для цього передбачається налагодити координацію зусиль підрозділів, які працюють на різних інформаційних носіях, під єдиним керівництвом.

 

—    Мультимедійність — це світова тенденція розвитку ЗМІ, — пояснює директор ВД “ОГО” і ТРК “Рівне 1”, віце-президент Української асоціації видавців періодичної преси Віктор Данилов. — Досвід інших держав у цьому напрямку останнім часом активно вивчали і я особисто, і наші ключові менеджери. Отож, сьогодні ми готові стати одними з піонерів створення мультимедійних ньюзрумів в Україні. Для цього у нас є і кадри, і необхідні ресурси, а головне — бажання вийти на якісно новий рівень лідерства у сфері ЗМІ на Рівненщині.
Керівником проекту створення мультимедійного ньюзруму призначений головний редактор Видавничого дому “ОГО” Віталій Голубєв. До речі, саме днями, 19-20 березня, він взяв участь у міжнародному семінарі “Як управляти переходом до мультимедійності в традиційних ЗМІ”, який відбувся у Москві.


За словами Віктора Данилова, підготовка до створення об’єднаного ньюзруму велась близько двох років. Орієнтовно у травні цього року всі підрозділи ньюзруму зберуться в одному приміщенні — на площах ТРК “Рівне 1”, що на Данила Галицького, 19 у Рівному. Нині там тривають ремонтні роботи.

 Інформація представлена ВД “ОГО”


Коментарі

Додати коментар