Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 квітня 2007

Російський журналіст закликає українців не вірити російським ЗМІ

Facebook Twitter LiveJournal

m_4875Відомий російський журналіст Євген Кисельов закликає українських громадян не довіряти російським ЗМІ. Про це Кисельов заявив у газеті «Дело» у вівторок. «Те, що говорять у Москві всякі антиукраїнські »крикливиці«, до реальності ніякого відношення не має», — заявив він

«Я закликаю українців, що дивляться державні російські телеканали або читають про урядові московські газети, просто не реагувати і не приймати усе, що в них говориться або пишеться, близько до серця, тому що це ніякого відношення до реальності не має», — заявив Кисельов.

Він також відзначив, що «це не має ніякого відношення до того, що нормальні люди в Москві й інших містах Росії думають про те, що відбувається в Україні».

«Нормальні люди вам заздрять, тому що нормальне політичне життя має бути саме таким. Так, можливо, Ющенко виявився в складній ситуації, можливо, він у чомусь помилився, можливо, він у чомусь не правий. Але це політика», — відзначив Кисельов. Він також висловив переконання, що в Україні йде «гостра політична боротьба», яка не виходить за рамки політичного конфлікту.

«Я не вірю у твердження якихось гарячих голів тут, у Москві, що ця ситуація може вилитися в кровопролиття, зіткнення, катаклізми. Думаю, що криза розв'яжеться, але розв'яжеться мирним політичним шляхом і чесно», — заявив він. Кисельов також відзначив, що «із заздрістю» дивиться на те, «як працюють українські журналісти і ЗМІ». «В Україні справжнє живе політичне життя, боротьба, справжня вільна журналістика», — заявив Кисельов.

 

 

Источник: Телекритика




Коментарі

Додати коментар