Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 жовтня 2009

Портнов виграв суд у «України молодої»

Facebook Twitter LiveJournal

Печерський районний суд Києва задовольнив позов народного депутата від фракції БЮТ Андрія Портнова до газети «Україна молода», яка звинуватила народного депутата у протиправній діяльності. Про це заявила адвокат Андрія Портнова Олена Ісаєвська, повідомила «proUA» прес-служба БЮТ.

Адвокат зазначила, що процес тривав понад 7 місяців. До справи були залучені свідчення органів прокуратури, СБУ та МВС, які повідомили суд, що народний депутат Портнов не має жодного відношення до будь-якої незаконної та протиправної діяльності.

Також Ісаєвська заявила, що «відносно головного редактора кишенькової хоружівської газети Михайла Дорошенка буде здійснено комплекс правових заходів, направлених на повне позбавлення особистого майна в рамках нових цивільних позовів народного депутата проти головного редактора газети».
Нагадаємо, у газета «Україна молода», головним редактором якої є Михайло Дорошенко (односільчанин Президента Віктора Ющенка) заявляла, що Генпрокуратура підозрює, що до смерті прокурора Дніпропетровщини Володимира Шуби причетний народний депутат від БЮТ Андрій Портнов.
Також видання посилалось на слова екс-начальника юрвідділу Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку Оксани Сахнацької, що начебто Портнов при свідках погрожував їй та її сім’ї фізичною розправою.
У Дніпропетровській області під час проведення учбових стрільб трагічно загинув прокурор області Володимир Шуба. Тіло Шуби було виявлено 15 жовтня близько 11.30 у тирі приватного спортивного комплексу «Беркут» у Дніпропетровську.

джерело: http://ua.proua.com/news/2009/10/19/174500.html




Коментарі

Додати коментар