Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 липня 2008

Україна: Біля Рівного побили двох журналістів

Facebook Twitter LiveJournal

Журналістів обласного тижневика «Літопис заходу» Олександра Поліщука та Олександра Ліфуна жорстоко побили. Це трапилася у селищі Городище під м. Рівне в ніч з 28 на 29 червня, повідомляє ЗІК.

За словами журналістів, ця пригоди трапилася після того, коли хлопці відсвяткувавши день народження товариша, вирішили прогулятися Городищем з іншими гостями.Там їх побили місцеві мешканці, які потім завантажили у багажник автомобіля частину гостей і вивезли у поле. Після цього нападники пограбували дачу іменинника.

Як стверджують молоді люди, їм вдалося викликати міліцію. Працівники Рівненського районного відділу записали їх свідчення.

У неділю, 29 червня, як повідомляють журналісти, вони написали заяви до міліції, проте до цього часу особи нападників не встановлено.

Як повідомив ЗІКу Олександр Ліфун, він і досі не може зрозуміти, за що їх побили. Пригадує, щоправда, як один із нападників кричав: «Ось ще один городський!». Загалом кількість місцевих мешканців становила понад десять осіб. Олександр звернувся до міліції, зняв побої.

Постраждалі журналісти у безвиході звернулися до Рівненської незалежної медіа-профспілки, аби хоч там посприяли, щоб справа «не припадала пилом» на полицях райвідділу міліції.

ІМІ




Коментарі

Додати коментар