Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 липня 2008

Росія: Філіп Кіркоров подає до суду на ЗМІ

Facebook Twitter LiveJournal

Російський поп-співак Філіп Кіркоров має намір судитись із виданнями, які розповсюдили помилкову інформацію про нібито виявлений рак у артиста.

У вівторок ЗМІ повідомили про те, що лікарі онкологічного центру на Каширському шосе, що обстежили 40-річного артиста, підозрюють у нього злоякісну пухлину лімфатичних вузлів. Вчора інформаційні агентства повідомляли, що прес-секретар Кіркорова Ольга Алексєєва підтвердила, що співак відвідував клініку, але спростувала інформацію про діагноз.

"У зв'язку з появою в брудній пресі повідомлень про мою важку хворобу, вважаю за потрібне повідомити, що за розповсюдження свідомо помилкової інформації про моє приватне життя і грубе в нього втручання я маю намір подати до суду на газету "Твой День" та інтернет-портал Life.ru", - цитує прес-служба слова Кіркорова.

Найближчим часом адвокат артиста Андрій Марочкін підготує ряд судових позовів до вищеназваних видань по статтях "Наклеп" і "Спричинення морального збитку", повідомляє Правда.ру.

"Сподіваюся, що винні будуть покарані з усією суворістю, оскільки їхні дії переходять всі моральні норми і межі дозволеного", - заявляє артист.

Кіркоров також відзначив, що він "обурений і має намір захистити своє приватне життя від хамського і безцеремонного втручання в неї з боку жадібних до наживи, брудних ЗМІ".


"Газета по-українськи"




Коментарі

Додати коментар