Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 червня 2008

Україна: Народний депутат Андрій Портнов виграв суд у 5 каналу, але зняв судові вимоги

Facebook Twitter LiveJournal

Подільський районний суд міста Києва задовольнив позов народного депутата від БЮТ Андрія Портнова до 5-го каналу. Про це поінформував адвокат Портнова Володимир Макар, повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що 5 канал поширив недостовірну та наклепницьку інформацію щодо народного депутата  в телевізійній програмі «Народний контроль». Програма виходила в ефір у період подання урядом кандидатури Портнова на посаду голови Фонду державного майна України.
 
За словами адвоката, суд постановив, що всі відомості відносно народного депутата Андрія Портнова не відповідають дійсності та є наклепницькими. Суд визнав протиправними дії 5-го каналу.
 
Суд також зобов’язав канал принести вибачення Андрію Портнову та спростувати неправдиву та наклепницьку інформацію, що поширювалася в програмі «Народний контроль».
 
У той же час сам Портнов заявив, що, незважаючи на свою перемогу в суді, знімає судові вимоги до 5-го каналу та його журналістів. «Я знімаю судові вимоги і вважаю, що журналісти 5-го каналу мають почувати себе спокійно та незалежними від посадовців, депутатів та власників телеканалів. Своїм позовом та перемогою у суді я переказую вітання власнику каналу «чесних новин» Петру Олексійовичу Порошенку», - сказав народний депутат.

Телекритика




Коментарі

Додати коментар