Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 травня 2008

Із листом журналіста Сергія Цигипи до Юлії Тимошенко скоїлась якась чортівня

Facebook Twitter LiveJournal

Лист від новокаховського журналіста Сергія Цигипи, у якому він розповів прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко про своє побиття у березні, дивовижним чином потрапив до голови Херсонської обласної державної адміністрації Бориса Силенкова.

Рекомендований лист (повний текст якого можете побачити тут) був надісланий на адресу Юлії Тимошенко від імені Бюро журналістських розслідувань Творчого Об'єднання «Каховський плацдарм» із повідомленням про вручення адресату. Проте повідомлення, яке отримав Сергій Цигипа, мало такий вигляд:
 
 

 
Надісланий 29 квітня 2008 року о 10:24 рекомендований лист із поштової відділення №6 Нової Каховки за № 309962 з адресою відправника «ТЕ «Каховський плацдарм», м. Нова Каховка» був отриманий «за дорученням» якимсь Паталашком, уповноваженим (як це можна зрозуміти з повідомлення) на ім'я Силенкова, глави Херсонської обласної державної адміністрації. При цьому київську адресу Кабінету Міністрів закреслено і замість неї вписано адресу Херсонської обласної державної адміністрації. Закреслено, відповідно, і прізвище одержувача: замість «Тимошенко Ю. В.» написано «Силенков».
 
Журналіст Цигипа сподівається отримати від «Укрпошти», Прем'єр-міністра України, Секретаріату Президента, Служби Безпеки України й Генеральної прокуратури, роз’яснення цього інциденту. Він звернувся до цих органів та осіб із відкритим листом.
 
«Телекритика»



Коментарі

Додати коментар