Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 жовтня 2015

УАВПП закликає видавців оцінити зімни запропоновані Укрпоштою

Facebook Twitter LiveJournal

Підчас зустрічі, що відбулася 20.10.2015 року в Міністерстві інформаційної політики України, УДППЗ «Укрпошта» запропонували удосконалити порядок формування тарифів на приймання та доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою. Для цього національний оператор поштового зв’язку розробив відповідний проект (Завантажити проект).

УАВПП закликає видавців приділити особливу увагу цьому документу адже від його змісту залежатиме вартість доставки газет!

Ми просимо вивчити запропонований документ та надати свої зауваження і пропозиції для вироблення реакції що найбільше відповідатиме інтересам галузі.

Офіс УАВПП прийматиме відповідні пропозиції на електронні адреси адресу: lawyer@uapp.org та organizator@uapp.org протягом тижня до 28 жовтня. З усіх питань телефонуйте нам 044 425 58 21.

Запропонований УДППЗ «Укрпошта» новий порядок формування тарифів, це відповідь національного оператора  на численні протести медіа викликані прийняттям Наказу Про затвердження Тарифів на приймання та доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою від 20.08.2015 № 335.

 

УАВПП




Коментарі

Додати коментар