Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


27 червня 2014

До уваги видавців до 15 липня слід подати "Звіт про випуск продукції друкованих засобів масової інформації"№ 1-В (ЗМІ) (піврічний) за новою процедурою.

Facebook Twitter LiveJournal

Наказом №1 від «09» січня 2014 р. Уведено в дію ІНСТРУКЦІЮ щодо заповнення форми звітності № 1-В (ЗМІ). Нова форма звіту відповідно до Наказу уводиться в дію, починаючи зі звіту за І півріччя 2014 року.

Форму звітності № 1-В (ЗМІ) (піврічна) «Звіт про випуск продукції друкованих засобів масової інформації» подають кожні півроку (не пізніше 15 січня, 15 липня) респонденти: юридичні особи (редакції друкованих засобів масової інформації (далі — ЗМІ) або інші установи, що виконують їх функції з випуску у світ друкованих ЗМІ, розташовані на території України) та фізичні особи – підприємці, які здійснюють випуск друкованих ЗМІ. 

 

Ознайомитись зі змістом інструкції та завантажити форму звіту можна на сайті Держкомтелерадіо - Посилання.

Або на сайті Верховної ради України - Посилання.

Якщо у вас виникнуть питання звертайтесядол офісу УАВПП.

т. 0 44 425 57 87

 

 

Здійснення моніторингу законодавства стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю УАВПП та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Інтерньюз.
 

 

УАВПП.




Коментарі

Додати коментар