Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 червня 2011

Уряд створив управління забезпечення доступу до публічної інформації

Facebook Twitter LiveJournal

У Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів створене управління забезпечення доступу до публічної інформації. Про це на засіданні уряду 25 травня повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров.

«9 травня набрав чинності Закон України "Про доступ до публічної інформації". І за цей короткий час Секретаріат Кабінету Міністрів отримав біля півсотні інформаційних запитів. Неважко спрогнозувати, що ця кількість буде зростати», - заявив пан Азаров і повідомив про створення нового управління.

 

Як повідомив газеті «Коммерсантъ» директор департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Дмитро Андрєєв, керівником управління призначена Роксолана Стадник, яка з 2007 по 2009 рік очолювала управління взаємодії зі ЗМІ і зв'язків з громадськістю Міністерства економіки. За словами пана Андрєєва, загалом в управлінні працюватиме 10 осіб.

 

«Телекритиці» пан Андрєєв повідомив, що в управлінні будуть створені два сектори. Загалом, за його словами, станом на 26 травня до уряду надійшло вже понад 70 інформаційних запитів.

 

Нагадаємо, що в Адміністрації президента підрозділ по роботі із запитами, який згодом отримав назву головного управління забезпечення доступу до публічної інформації, був створений ще в березні, йогоочолив Денис Іванеско

джерело: http://www.telekritika.ua/news/2011-05-26/63130




Коментарі

Додати коментар