Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


24 вересня 2007

Презентація «Концепції зовнішньої реклами в місті Києві»

Facebook Twitter LiveJournal

Асоціація зовнішньої реклами України запрошує Вас на презентацію Концепції зовнішньої реклами в місті Києві. Прес-брифінг з цього приводу відбудеться у вівторок, 25 вересня об 11:00 у приміщенні Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва (м. Київ, вул.. Арсенальна 9/12, 6 поверх, конференц-зал).

 

На презентацію запрошені як чільні представники ринку реклами (Всеукраїнська рекламна коаліція, Асоціація зовнішньої реклами), представники контролюючих органів (Держкомпідприємництва), так і представники Київської міської державної адміністрації (управління з питань реклами, ГО «Київреклама», управління з питань економіки та інвестицій).

 

На заході буде представлено проект Концепції розміщення зовнішньої реклами в місті Києві, розроблений Асоціацією зовнішньої реклами України, в тому числі на основі результатів діяльності спільної профільної робочої групи. Крім того учасники прес-конференції повідомлять журналістів про останні події на ринку зовнішньої реклами столиці.

 

На сьогоднішній день в місті Києві склалася нагальна необхідність в розробці такого документу, що й засвідчено в розпорядження мера міста, а також стоїть одною з головних задач Комісії з питань реклами. Асоціація, як єдине Всеукраїнське професійне об’єднання операторів зовнішньої реклами, вже мала напрацювання з цього питання – зокрема, була погоджена подібна Концепція для міста Харкова.

 

Саме тому Асоціація в найкоротші строки підготувала базовий проект, який після презентації буде передано в Комісію з питань реклами та дороблений відповідно до вимог міської громади. Цей проект містить в собі усі необхідні нормативи, принципи та систему, які мають лежати в основі розвитку цієї галузі. Важливо також те, що проект уже пройшов етапи обговорення в декількох містах України, і тому представляє собою досить цілісний і чіткий документ.

 

Робота юристів Асоціації вже неодноразово ставала основою для ухвалених нормативних документів (Типові правила, відповідні розділи в Законі «Про рекламу»), тому ми сподіваємося, що і на цей раз досвід та професійні якості нашої організації стануть в нагоді столиці України.

 

Джерело: прес-служба www.outdoor.org.ua




Коментарі

Додати коментар