Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 квітня 2024

Експертне обговорення результатів соціологічного дослідження стану громадської думки на деокупованих територіях України.

Facebook Twitter LiveJournal

Приєднуйтесь до експертного обговорення (онлайн, пряма трансляція) результатів соціологічного дослідження громадської думки на деокупованій території України, яке відбудеться 17 квітня, о 13:00

 

Організатори: Представництво Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні, Аналітична група Стратегіко.

Учасники: Богдан Басій - координатор проєктів Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні; Володимир Паніотто - генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), (онлайн); Світлана Богатирчук-Кривко - член української делегації в Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи, (онлайн); Наталя Богданець - керівник проєктів ГО «УАМ», членкиня команди дослідницького проєкту, (онлайн); Наталія Ткаченко - дитячий психолог, членкиня команди дослідницького проєкту.

До участі запрошені: представники Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Національного інституту стратегічних досліджень, ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив».

Модератор: Олександр Гладунов - керуючий партнер аналітичної групи Стратегіко, віцепрезидент Української асоціації маркетингу.

Коротко. Соціологічне дослідження, що є предметом обговорення, проведене у 2023 році, за ініціативи і фінансування Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні. Методи дослідження: анкетування жителів звільнених територій, проведення глибинних інтерв’ю та кабінетного дослідження відкритих джерел інформації, зокрема, із залученням технологій та алгоритмів штучного інтелекту. Думки, висловлені авторами Аналітичного звіту за результатами дослідження, є їхньою особистою точкою зору та можуть не співпадати з офіційною позицією Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні.

Ознайомитися з аналітичним звітом можна на порталі ResearchGate.

Формат заходу – офлайн (Зала 2) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголоc.

Джерело : УКРІНФОРМ




Коментарі

Додати коментар