Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 серпня 2019

Конференція для редакторів регіональних медіа «Конструктивна журналістика»

Facebook Twitter LiveJournal

Запрошуємо Вас долучитися до другої щорічної конференції «Конструктивна журналістика», організованої Українським кризовим медіа-центром та Українською асоціацією медіа-бізнесу за підтримки програми #USAID_ВзаємоДія та посольства США в Україні.

 

Цьогорічна конференція збирає більш як 50 медіа-редакторів з регіонів, щоб обговорити потенціал ЗМІ для посилення підзвітності місцевої влади. Ми говоритимемо про таке

 

-        Як можуть медіа, які висвітлюють складні реформи в сфері боротьби з корупцією та в сфері економічного розвитку збирати аудиторію та забезпечити власну фінансову стабільність?

 

-        Як можна трансформувати медіа з бізнесу, орієнтованого на прибутки (який не в стані конкурувати з дотаційними олігархічними ЗМІ) в унікальний сервіс для громади, що в стані формувати власний «порядок денний» для влади, бізнесу, політиків

 

-        Як медіа збудувати роботи з місцевою владою, щоб забезпечити тиск з боку громад та підзвітність, і в той же час підтримати ініціативи прозорості та доброго врядування на місцях?

 

Будемо раді бачити Вас серед учасників конференції.

 

Попередня програма (можливі зміни)




Коментарі

Додати коментар