Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


9 грудня 2008

9 грудня 2008 - Церемонію нагородження переможців Національного конкурсу на кращі журналістські розслідування з протидії корупції

Facebook Twitter LiveJournal

9 грудня 2008 з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією року під егідою проекту «Гідна Україна» пройдуть заходи:

 

·                Церемонія нагородження переможців Національного конкурсу есе для молоді 2008 «Корупція у вищій школі». 9 грудня 2008р., 13.00, Дніпровський узвіз 1, офіс Світового Банку

·                Церемонію нагородження переможців Національного конкурсу на кращі журналістські розслідування з протидії корупції. 9 грудня 2008р. 19:00, вул. Ярославів Вал 22, готель Radisson SAS

 

ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ЕСЕ ДЛЯ МОЛОДІ  «КОРУПЦІЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ»

9 грудня 2008 р. - Представництво Світового банку в Україні та проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» оголосять переможців національного конкурсу есе для молоді «Корупція у вищій школі».

Нагородження відбудеться о 13.00 за адресою: Дніпровський узвіз 1, офіс Світового Банку.

Метою конкурсу  було формування у молодих людей розуміння негативного впливу корупції на життя кожного з них та суспільства в цілому, а також створення негативного ставлення до проявів корупції та активної громадянської позиції у подоланні корупції в Україні

 

Незалежна конкурсна комісія, до складу якої входили представники Світового банку, проекту «Гідна Україна», Програми розвитку ООН та інших міжнародних організацій та бізнес структур, розглянула 104  надіслані роботи та вибрала 14 переможців з різних регіонів України.

 

Призи надаються Світовим Банком та проектом «Гідна Україна», Програмою розвитку ООН, МТС-Україна, Yalta European Strategy та PRT Communications Group.

 

ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ НА КРАЩІ ЖУРНАЛІСТСЬКІ РОЗСЛІДУВАННЯ

 

Церемонія розпочнеться о 19.00 год. 9 грудня 2008 року за адресою:

вул. Ярославів Вал, 22, готель  Radisson SAS.

 

Для популяризації журналістських розслідувань проект «Гідна Україна» вже вдруге проводить Національний конкурс на краще журналістське розслідування з протидії корупції. Перший подібний конкурс відбувся в 2007 році й отримав високе визнання українських журналістів.

Цього року на розгляд журі було запропоновано понад 600 робіт. Переважну більшість з них – 405 – становили матеріали регіональних ЗМІ. Відбір найкращих журналістських розслідувань здійснювало поважне журі, до складу якого увійшли провідні журналісти України, спеціалісти з медійних питань і такі, що спеціалізуються на протидії корупції.

Конкурс проходив у два етапи – на регіональному та національному рівнях

 

Адміністратором конкурсу є Український освітній центр реформ (УОЦР).

 

До участі в церемонії запрошено журналістів, народних депутатів України, урядовців, представників дипломатичних установ, недержавних організацій, незалежних експертів, політологів.

 

Докладнішу інформацію можна одержати за телефоном (044) 490-69-88.

 




Коментарі

Додати коментар