Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


15 листопада 2023

Стипендії від NIEMAN FOUNDATION

Facebook Twitter LiveJournal

Nieman Foundation надасть журналістам стипендії на навчання в Гарварді.

 

Що пропонують?

Організатори виберуть до 12 американських і 12 міжнародних журналістів. Учасники самостійно оберуть курс, який проходитимуть у Ґарвардському університеті. Вони відвідають семінари, майстер-класи, конференції, спрямовані на вдосконалення їхніх професійних навичок і лідерських здібностей.

Стипендіати отримають $85 000 стипендії для покриття витрат на проживання, яку Nieman Foundation виплачуватиме протягом дев’яти місяців. Також фонд надасть до $6000 на медичне страхування для партнерів стипендіатів та до 3500 на кожну дитину. $8000–14 000 виплачують як допомогу в догляді за дітьми. Якщо дитині до трьох років, стипендіати можуть отримати ще $7000.

Іноземці, зокрема українці, для отримання грошей мають співпрацювати з персоналом фонду.

Хто може взяти участь?

Стипендіатами можуть стати журналісти, які вільно володіють англійською та мають щонайменше п’ятирічний досвід роботи у медіа. Протягом двох років до подання заявки на Nieman Fellowship учасники не мають брати участі в стипендійних програмах тривалістю від чотирьох місяців.

Як узяти участь: заповнити онлайн-заявку, надіслати заяву, план навчання, проєктну пропозицію, резюме, професійну характеристику, портфоліо, рекомендаційні листи.

Дата початку стипендії: середина серпня 2024 року. 

Деталі: Nieman Foundation




Коментарі

Додати коментар