Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 жовтня 2023

Гранти на спецпроєкти про відновлення регіонів України від «ІНТЕРНЬЮЗ-УКРАЇНА»

Facebook Twitter LiveJournal

«Інтерньюз-Україна» оголошує конкурс спецпроєктів у жанрі журналістики рішень і надасть гранти на створення матеріалів про відновлення країни.


 


Що отримають учасники?


Учасники отримають по 70 000 грн стипендії та менторську підтримку для втілення ідеї. Усі спецпроєкти опублікують у виданні «Хмарочос».


 


Хто може взяти участь?


Учасниками можуть стати працівники регіональних медіа, які працюють принаймні у двох областях України. Перевагу віддаватимуть медійникам із Чернігівської, Сумської, Харківської, Одеської, Херсонської, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей.


 


Умови участі в конкурсі


Учасник або учасниця має створити спецпроєкт щонайменше двох матеріалів у жанрі журналістики рішень. Тема має стосуватися пошуку рішень із відбудови пошкодженої чи зруйнованої внаслідок вторгнення РФ інфраструктури, відновлення екології, економіки. 


 


Потрібно розповісти історії про щонайменше два українські регіони. Кількість матеріалів необхідно обґрунтувати темою та сумою стипендії. Над спецпроєктом мають працювати команди чи журналісти мінімум із двох регіонів. Учасники мають представляти незалежні регіональні медіа. Вони можуть працювати в різних медіа чи бути кореспондентами одного й того самого видання в різних містах або областях. 


 


У спецпроєкті необхідно використовувати мультимедійні елементи: фото, відео, інфографіку тощо. Матеріали мають відповідати журналістським стандартам. Спецпроєкти мусять бути оригінальними, ексклюзивними, не публікуватися раніше та не містити плагіату й компіляції інших сюжетів.


 


Як узяти участь: заповнити анкету. У заявці потрібно запропонувати концепцію та тему матеріалу, який пропонує рішення щодо відновлення постраждалих від війни регіонів.


 


Дедлайн подання заявок: 12:00 20 жовтня 2023 року. Переможців оголосять 15 листопада 2023 року.


 


Куди звертатися за уточненнями: hchekhovych@internews.ua. 


 


Деталі: «Інтерньюз-Україна».


 



Коментарі

Додати коментар