Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 липня 2023

Конкурс заявок для отримання медіа субгранту організації-ментору

Facebook Twitter LiveJournal

У рамках діяльності з протидії дезінформації, Національний Демократичний Інститут (НДІ), оголошує конкурс заявок для отримання медіа субгранту організації-ментору та запрошує засоби масової інформації та ОГС, які мають релевантний досвід подавати заявки.

НДІ планує надати субгрант організації-ментору для роботи з місцевими ЗМІ у Харківській, Донецькій та Дніпропетровській областях, які працюють у сфері протидії дезінформації для створення медіа-продуктів для різних каналів комунікації та аудиторій (наприклад, радіопрограми, онлайн статті, інтернет-джерела новин, телебачення, месенджери, співпраця з регіональними медіа тощо), які будуть поширені в цих регіонах, а також по всій території України.

Метою такої діяльності є зменшення вразливості українців до російської дезінформації та пропагандистських наративів. Обрана організація матиме можливість працювати в якості організації-ментора з 4 організаціями з Харківської, Донецької та Дніпропетровської областей. Проєкт триватиме протягом 2023 – першої половини 2024 років. 

Надсилайте пропозиції на електронну адресу ukr_procurement@ndi.org до 24 липня 2023 року до 23:59 за київським часом.

Детальний опис та пакет документів

Джерело: Простір




Коментарі

Додати коментар